allsaints_logo

Povestea s-a nascut de la un domn S, care iubea marea, culorile,pasarile si chimia intre fortele naturii, astfel mr.S a unit aceste forte intr-un proiect unic plin de creativitate,dinamism,si cercetare, astfel a luat naștere S-Meet. Smeet Monte Carlo aduce pe piata un sneakers avangardist si unic! Cel care deseneaza si a creat talpa statement a sneakersilor Smeet este fostul designer al sneakersilor Valentino ,care a venit cu un suflu nou si idei futuriste pentru imaginea Smeet pe plan mondial! Brandul promite sa ajunga unul exclusivist la nivel mondial, materialele fiind de inalta calitate, sneakersi avand un design inedit!
allsaints

show blocks helper

Show all 4 Result

 • save offSNEAKERS D005

  1.100 lei 550 lei D005
  Quick Overview

  Sneakers din Denim cu efect uzat ,insertie piele metalica aurie in partea centrala, siret disponibil in 2 culori, talpa alba statement a brandului Smeet.

  Sneakers din Denim cu efect uzat ...
 • save offSNEAKERS D0012

  1.150 lei 575 lei D0012
  Quick Overview

  Sneakersi din fantezia Tanzania, din stofa pictata manual, insertie piele, siret negru, talpa alba a brandului smeet.

  Sneakersi din fantezia Tanzania, din stofa ...
 • save offSNEAKERS D0026

  1.180 lei 590 lei D006
  Quick Overview

  Sneakersi din piele cu insertii Denim pe care sunt aplicate manual mini capse, talpa alba statement a brandului, sireturi disponibile in 2 culori.

  Sneakersi din piele cu insertii Denim ...
 • save offSNEAKERS D003

  1.180 lei 590 lei D003
  Quick Overview

  Sneakers din piele stantata  in fantezie florala, talpa alba statement a brandului Smeet, sireturi albastre (sosesc cu inca un rand culoarea roz).

  Sneakers din piele stantata  in fantezie ...

Show all 4 Result

Top