Despre noi

Lala Boutique aduce in exclusivitate conceptul de moda imbinat cu benefiiciile consilierii personale realizata chiar de Ownerul Boutique-ului! Proiectul magazinului dateaza de peste 16 ani, acesta conturandu-se de-a lungul timpului intr-un concept gandit pentru femeia moderna, realizata material, care duce lipsa de timp, insa nu si de stil si sofisticare. Astfel, intr-o locatie impunatoare, de cateva sute de m2, realizata in stil neoclasic, din zona Kiseleff, femeia moderna va gasi tot ceea ce sufletul ei insetat de shopping si-ar putea dori! Magazinul este conceput pe baza unei game largi de produse comercializate, astfel incat sa raspunda tuturor asteptarilor clientelor cu pretentii, care pastreaza cadenta cu trendurile si se conformeaza nevoilor sufletului, cat si fizicului!

Magazinul este dedicat exclusiv colectiilor feminine ale unor Branduri internationale, cuvantul cheie fiind Brandul Elisabetta Franchi, marca pe care ownerul Lala Boutique a adus-o pentru prima oara in Romania acum 14 ani si a carei colectie o gasiti integral si exclusiv in magazinul nostru. Paleta exceptionala de Branduri selectate precum John Richmond , Space Simona Corsellini , Karl Lagerfeld, iceberg , love moschino , Aniye By, Gina Gorgeous , Just Cavalli , Versace Jeans Couture, Marco Bologna , Zadig &Voltaire etc. va indreapta spre o experienta unica in cadrul Lala Boutique, unde sunteti invaluiti de o atmosfera plina de savoare in care personalul special instruit va sta la dispozitie cu sfaturi practice, indiferent de stilul si necesitatile dumneavoastra sau evenimentul la care trebuie sa participati!

Lala Boutique vine in intampinarea clientelor aflate in cautarea noutatii, a originalitatii, oferind o gama larga de imbracaminte, incaltaminte si accesorii ale unor Branduri recunoscute, itemuri unice aduse intr-o ambianta ospitaliera si un cadru exclusivist al fashionului !